Sunday, July 10, 2011

BERSIH - from japan news

salam. isu BERSIH lagi. jomm tgok news kat japan ni jap..






s0,apa pendapat anda?

8 comments:

Zinedine Zaiddin said...

Sebelum saya tgk video tu..err ada subtitle x? :P

Nor hasfaraain Zulkefli said...

Oh malaysia tanah air ku~!

pesa said...

pe dia ckp 2??hehe

Hanis MY said...

gerunnya...nak share kat blog jugaklah huhu...

Amy A. said...

patutla kawan sy td semetai..mesti dia cuak tgk berita ni kt news..;p

adanhayad said...

tak paham ni. mcm mane nak bg pendapat? :O

atien said...

sape yg x faham, sorrylah..hihi. xreti la nak buat subtitle...tapi, isi kandungan dia lebih kurang mcm ni..

awal2 tu dia cakap kat Kuala Lumpur, lebih 10ribu org berkumpul untuk berdemonstrasi.

yg kena restriction lebih kurang 1700org...

selanjutnya x reti nak translate sgt..maafkan saya TT

Only mE said...

almak.. malu nyer~