Thursday, September 8, 2011

pernah ada pengalaman begini? 0_o

pernah tak ada perasaan study siap dah elok dah semua then pakai cantik2 pegi klas dengan sopan lagi bergaya. 


pastu duduk, baca doa apa yg patut. senyum. (:



adjust sikit mood. tukar mood sopan kepada ganas banyak sikit. nak berperang ni!
kalau boleh style nak duduk diam2 takmaw bercakap dengan sapa2, nak gelak jauh sekali lah sbb konon takut ilmu terkeluar -.-'


bila semangat dah tahap maksimum, muka pon dah macam gangster. 
pegang pensil slow2, genggam rapat2. tarik kerusi dekat dengan meja,sandar tegak.


tarik nafas dalam2, minit-minit awal permulaan exam haruslah sangat tenang.


bila sensei kata mula! terus menyelak kertas soalan selaju mungkin, and start baca soalan pertama.




lepas tu....






mood gangster hilang entah ke mana. duduk senyum jelah sbb tak faham pon soalan apa yg ditanya.


maka duduklah sambil tersenyum dan memenuhkan tempat kosong di ruangan jawapan.


pernah mempunyai pengalaman sebegini? >.<



7 comments:

ir ame said...

selalu kott^^

alyamohsin said...

haha..
camtulah perasaan ak mse jwab senkei..
rse macam ilmu da pnuh di kepala..
skali kluar yg x disangka2 >_<

ziha said...

pernah! pernah dan pernah....

nur fatihin said...

Okay semua, kita geng ^^

-zamrex- said...

問題が分からないムカつきさを超えたんだねこれは~~(笑)

Zinedine Zaiddin said...

Hahahaha XD

ok sori tergelak (serius gelak ni hahaha)

saya selalu jadi mcm tu..tiap2 kali exam mesti blur soalan number 1 -,-"

city_zooliecar said...

sedey gila...