Thursday, June 23, 2011

my tsuucyou (buku bank)

salam.


hey hey hey!


ni apehal excited lebih nii -.-'


hari ni nak tunjuk my tsuucyou! tsuucyou tu bahasa
jepun maksudnya buku bank, perkataan 'my' tu english ya,english. saja gedik tambah bagi rojak sikit bahasa. ahahaha. okay diam. d:

ni haaaa!



cute takk??beli kat kedai 100yen shop! lalalala~


comel gila kann...


dalam dia boleh la tulis perbelanjaan keluar masuk duit harian.



haa, buku duit comel, hati pon girangg.ecece, ape kaitan??



pastu ade benda lagi best. dia siap bagi sticker cute gila. pengsan. -_-"



sticker ni ada macam2...contoh kalau kita g shopping, kite lekat la sticker gmbr shopping tu dekat tempat barang2 yg dibelanja pastu tulis lah berapa yg kita spend untuk shopping tadi tu..haaa, best kann??


untuk kawan2 yg hidup sendiri, i mean yg dapat duit sedebuk bnyk pastu x taw nak manage kan macam mana, haaa, ape kate beli buku bank kanak2 ni...even nmpk sgt cute lg tak matang, tapi kalau ia dapat menyelamatkan kita dari shopping secara menggila lalu kesempitan wang, so why not kan? hehe.


okay dah. bye!


p/s : saje buat entry ni sbb buku ni dah ada atas meja,ready siap2 buku ni nak tulis duit masuk esok sbb scholarship masuk esok ;D



2 comments:

CIK FERRA AWW said...

WAH KIUT NYE. KAN BEST KALAU ADA JUAL KAT MESIA CMTUH

Hanis MY said...

ee kiutnyaaa siap ada sticker lg ha, nk cr jugak la (hehe sebok je)...