Wednesday, June 22, 2011

marriage?


salam.


ber feeling malam2. well, tadi browse kat fb and dapat tahu news about my ex-school mate, SAME AGE(kena capslock untuk penegasan), is married.


omg.omg.omg.


rasa nak melompat keliling rumah, okay x boleh. rumah i apartment,kalau nak round satu rumah jauh sgt nanti.-.-'


okay fine. its normal isn't it? at the age of 20.


okay suddenly ada satu perasaan takot n ahhh, feeling old.


we're already 20! baru teringat -.-'


you made me realize how old i am now. T_T


ari tu pon mama ada cakap pasal kakak i pasal nak kenalkan dengan sape tah time wedding sape tah.okay, ape2 tah, i tak taw apa2.


okay, again pasal marriage.


eh, apesal word marriage merata-rata nii?


dahla. malas ckp. sigh~






terasa lonely n takot pulak kalau kakak or besties get married. entah ,entah napa,jgn tanya kenapa sbb i tak taw. i hate this immature, not realistic feelings.



hello girlfriends, jgn la kawin awal sgt. kalau dah nak kawin pon, promise jgn lupa i okayy (':


btw, congratulations girlfren yg dah kawin tu..may you guys happy ever after.insyaAllah..(:


5 comments:

Zinedine Zaiddin said...

Congratulations to her. Pray for her happiness in marriage, dipermudahkan segala urusan.

Awak bila lagi? :P

Only mE said...

well.. kat group batch aku pon smlm ade post pasal die nak kawan x lame lg..
mybe da jd trend kot skang.. kite jek y pelik x kawin lg kot.. haha..

Hanis MY said...

i used to feel lonely too bila my besties and sisters kawin, but life goes on...insyaAllah ur time will come too... enjoy zaman solo ni puas2

atien said...

okay siss...saya enjoyyy!! ^_^

Nik Muhammad Faiz said...

menarik jugak tu kahwin awl.