Wednesday, June 29, 2011

be thankful..



salam.

hello!! best tak puasa hari ni??kalau tanye i, biase je la..tapi
panas kot kat sini! mmg real summer lahh! hoho. 33degree beb!! okay dah, over pulak. -.-'

hari ni nak share pasal nikmat yang Allah bagi...
kita selalu kann, dalam doa, mintak tu mintak nak ni..macam2 kita mintak...padahal yg dah dapat banyak ni, kita tak reti2 jugak nak bersyukur...haih~saya letewwwww~ TT


"boleh jadi kamu tidak menyenangi sesuatu,padahal itu baik bagimu,dan boleh jadi kamu menyukai sesuatu, padahal itu tidak baik bagimu.Allah maha mengetahui sedangkan kamu tidak mengetahui"

2:216



s0, kawan2, BERSANGKA BAIKLAH!!...be thankful...apa yg Allah bagi tu itulah yg terbaik untuk kita....jangan nak tamak haloba sgt ehh..perli diri sndiri..T__T ada sebab sesuatu itu berlaku...jadi, bersabarlah hadapi setiap dugaan and bersangka baiklah dengan segala yg berlaku..okay dah bye! nak g buat cupcake! YAYY! \(^_^)/

4 comments:

syafa mohamed said...

okey...syukur^^...janji xtamak haloba..hihi

Puding Karamel said...

salam
oh,sgt suke tagline nye...
^^
indeed,only he who created us knows whatever it is the best for us

p/s 2:216 kan fin, typo kot

atien said...

opsss..tertulis mukasurat pulak..hihi.thanx cik puding...(:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.