Wednesday, May 25, 2011

hidup semakin padat dan sesak 0_o

askum.hello. salam keamanan.

hye! fuh, tarik nafas.

agak lama x ber'blog'. sorrylah, busy sikit. err, banyak jugak.

memandangkan jikken(experiment) telah bermula. setiap minggu perlu menyiapkan report yg paling kurang dalam 7 helai. mana lagi, nak menjenguk subjek2 seperti calculus dan matrix. japanese language juga tidak mahu kalah, meronta ronta memanggil manggil meminta perhatian cik nur fatihin.physics pula tidak mahu bertolak ansur, merajuk x ketahuan hala minta dipujuk.

haihh. kasih sayang dan perhatian x berjaya dibahagikan sama rata kepada semua subjek. wujudlah ketidak adilan di sini.oh, maafkan saya. -.-'

hurm, sekarang di bumi matahari terbit ini,berlakunya peralihan dari spring ke summer.yes! im in the first country who get the rising sun!!! yippee!!yaaayyy!!!

agak panas, tapi agak sejuk tawu.. mcm mna tu? -_-"

aura cik cahaya matahari agak memancar seperti menjerit ke arah kami, tetapi incik angin masih meniupkan angin sejuk yg membuatkan kami di sini keliru sama ada untuk memakai jacket atau tidak. nak pakai, nanti berpeluh sbb panas. x pakai, nanti sejuk menggigil time angin tiup. ahhh, keliru! keliru!


kulit muka juga terasa pedih. mungkin juga masih keliru seperti hati saya, sama ada untuk bersedia menerima kesejukan atau kepanasan.haihhh.


mencari alternatif yg agak baik + vogue, saya membuat keputusan untuk memakai incik topi bagi melindung muka dari cahaya matahari yg menjerit dan juga angin sejuk yg bertiup.


aish. abaikan muka over entah apa2.


fokuskan pada topi cantik pelindung muka. terima kasih kepada incik topi, muka sudah tidak lagi merintih kesakitan.


haha. tu ja nak cerita sebenarnya. entri merepek, sementara menunggu subuh yg akan masuk kul 2 lebih nanti.oklah, bye.

p/s: hey, this weekend nanti i update gambar2 rumah ya. dah janji dgn mama lama dah nak tunjuk gmbr rumah,aiyoo~ insyaAllah minggu ni keyhh... ^^,

5 comments:

The ModERnMoZaRT said...

fin2,,,aku da tukar link blog..ehheh
ni haa..
incikjagung.blogspot.com

tadi tengok kat reading list blog aku nye link maseh yang lame,hehe

update k,,^^

Hanis MY said...

Fin...wewittt cun topi...

atien said...

aish, kak hanis. MESTILA CUNN TOPI. hehehehehe~

Hanis MY said...

alamak silap maksud ahkak adalah, cunnyer fin bertopi wewitt...

atien said...

hehe. x kisahlah akak. huhu~ jom baskin robbin mlm ni jom~