Monday, May 2, 2011

safe in Japan.

safe in japan? yeah. for now. alhamdulillah. everything is doing great, good and fine. walaupun kadang2 ada rasa nak menjerit,dgn procedure all sort of form yg sgt banyaaaakk gila. kesejukan melampau. angin kuat sampai bawak basikal terhoyong hayang.


n by the way, saya sudah jatuh basikal!ulang lagi, JATUH BASIKAL okayy!!


bukan nak kata yg i ni x reti bawak basikal, tapi tapi tapi ...yaaaa~ dh 4 tahun lebih kot tak naik basikal -_-" dahla basikal agak klasik...ahahhaa. nanti yee i upload gmbr basikal x comel lagi nampak tua tu d:


ok fine.


tak maw kutuk2.tak maw. hihi.


hihi, saje je nak tulis nak cakap kat kawan2 n family, yg nur fatihin ni selamat kat jepun ni haa~ even x sempat hanami(duduk2 atas tikar sambil usha bunga sakura)..

tapi sempat je tgkap gambar dgn sakura on first day arrived, dgn blazer wanita bekerjaya -_-"



amik tengok gambar ni je!



gambar lain nanti lah. kalau internet dah ada..uwaaa~ penat kot nak isi form untuk internet je pon...eh, haha. tapi lawak pon ada... nanti lah cerita...bye~



2 comments:

aku ain said...

betul2...duk sini mmg byk prosedure...
sy dah rs...hehe

Ashraf said...

dah follow..=)
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/